Реєстрація
Розетки і вимикачі серії Berker сьогодні є одними з найбільш популярних електроустановочних виробів у світі. Бездоганна німецька якість, функціональність та стильний дизайн - ось відмінні риси даного бренду. В асортименті компанії - кілька тисяч варіацій розеток, вимикачів світло- і терморегуляторів, таймерів й супутніх товарів, які зроблять Ваш будинок не тільки затишним, але й «розумним».

berker.Q1

Доторкнувшись до виробів серії berker.Q1 ви тут же відчуєте різницю. Вимикачі приємні на дотик, наче оксамит. Вироби зовні мають гладкий профіль, плоску клавішу і м'які закруглені краї. Зацікавилися? Переходьте на сторінку серії, що б дізнатися більше.

berker.Q3

Аскетичність і простота форм.
Завдяки своїй привабливій формі серія berker.Q3 викликає захоплення у кожного, хто підшукує електрофурнітуру з простими без надмірностей формами і широким спектром застосування. Ця серія відрізняється геометрично прямими кутами і приємною на дотик поверхнею, як оксамит.

berker.Q7

Дизайнерська серія berker.Q7, з численними нагородами за вишуканий дизайн, додає нові можливості для вашої творчості. Завдяки рамкам зі скла, нержавіючої сталі, алюмінію, бетону, сланцю та пластику, а також оригінальним розмірам рамок створюються абсолютно нові ідеї дизайну для Вашої квартири.

Мануфактура Hager

Hager мануфактура - індивідуальий тренд! Тут ми створюємо перемикачі, які є поєднанням виробничих технологій та ручної роботи, вони абсолютно унікальні. Ми часто розробляємо продукцію разом з архітекторами і проектувальниками для конкретного проекту або спеціального замовлення.

berker.W1

berker.W1 підходить для установок у вологих приміщеннях або навіть на вулиці. Вона надійна, має стильний дизайн й зручна у використанні. Завдяки захисту IP55 та широкому вибору функцій berker.W1 є вдалим вибором для житлових, промислових та комерційних будівель.

berker.R1

Дизайн виробів серії berker.R1 відома унікальним поєднанням суворих класичних ліній та м'якості відтінків кольорів. При створенні кожного елемента серії berker.R1 задіяні найкращі фахівці, досвід яких дозволяє майстерно об'єднати високоякісний матеріал з унікальним дизайном та отримати в результаті справжній витвір мистецтва.

berker.R3

Серія berker.R3 демонструє силу протиріч, гармонійно поєднуючи центральні панелі круглої форми з квадратною рамкою. Вас також порадує те, що berker.R3 ідеально підходить для встановлення в кабель-канали. Зацікавилися?

berker.R8

Надтонка серія рамок berker.R8.
Біле та чорне скло. Рамки з міцного загартованого скла товщиною всього лише три міліметри!
Високоякісна нержавіюча сталь. Спеціальна обробка надає виробу неповторну текстуру, що підкреслює благородний блиск металу. При цьому - ніяких подряпин і відбитків! Алюміній - натуральний метал з покриттям Exolan. Чудовий металевий блиск і захист від корозії.

berker R.classic

Серія berker R.classic - це інноваційна електрофурнітура в ультросучасному стилі, яка є шедевром серед іншого електротехнічного обладнання. Використання загартованого скла, високоякісного ударостійкого глянцевого пластика та нержавіючої сталі вражають уяву своєю незвичністю і вишуканістю. Зацікавилися?

Поворотні перемикачі з освітленням

Berker та легендарна школа дизайну та архітектури «Баухаус» відзначають 100 років від дня заснування. На знак такої події було створено нову лінію інноваційних поворотних перемикачів – абсолютну класику дизайну. Це єдині на ринку перемикачі з поворотною ручкою з підсвічуванням. Дізнавайтесь більше про світ поворотних перемикачів у наших розкішних серіях berker 1930, Glas та R.classic.

berker.S1

Вироби серії berker.S1 - це ідеальний варіант для створення гармонійного інтер'єру в класичному стилі. Розетки й вимикачі berker.S1 виготовлені з ударостійкого, податливого до механічних пошкоджень пластика та мають захисне покриття від ультрафіолету, що подовжує час їх експлуатації.

berker.K1 / berker.K5

З чіткими контурами, без прикрас вироби серії berker.K1 і його сестринської серії berker.К5 - це кращі приклади прямолінійного дизайну, що підкреслює властивості матеріалів, з яких вони виготовлені. Доступні багатомісні рамки горизонтального або вертикального розташування, що вміщають до п'яти постів.

Lumina

Створи свій стиль - три варіанти на вибір.
Підібрати свій індивідуальний стиль ще ніколи не було так просто. Вибираючи глянсовий білий, матовий сріблястий або матовий чорний, серія Lumina знайде відповідний образ для будь-якого інтер’єра. А якщо цього виявилося недостатньо, можна комбінувати різні рамку в будь-яких кольорах і матеріалах. Чому б не спробувати щось новеньке?