Реєстрація

berker.R3

Грановані рамки, круглі центральні вставки ‐ berker R.3 вміло грає з контрастами. Як і berker R.1, серія berker R.3 володіє всіма перевагами сучасного настінного вимикача. Цій серії притаманна особлива міцність і надійність конструкційної пластмаси.
Різноманітність підходів до створення гармонійного простору надає серія berker.R3. Кожен матеріал має власне звучання і вносить тонкі відтінки в загальну картину дизайну. Для традиційних варіантів серія berker.R3 пропонує колірні рішення перевірені часом: білий, чорний та сірий. Чіткі лінії квадратних рамок зі скла, пластмаси, алюмінію та текстурної нержавіючої сталі, ефектно виділяють внутрішній механізм круглої форми з білого або чорного пластику.
Всі варіанти цікаві й кожен створює своє неповторне відчуття затишку та стриманої розкоші.
Незмінність пластику, чистий спокій скла, переливи та блиск металу – серія berker.R3 витончена та гарна в будь-якому виконанні.
Серії berker.R3 та berker.R1 мають круглі центральні елементи. Повний асортимент плоских вимикачів пропонується зі звичайними вставками для прихованого монтажу, включаючи датчики KNX. А з додатковими наборами ущільнювачів - IP 44 – деякі розетки та вимикачі також можуть бути встановлені в середовищі з підвищеною вологістю.
Рамки дизайн‐серії berker.R3 доступні в наступних матеріалах: скло, колір: чорний, полярна білизна / пластмаса: колір: чорний, полярна білизна / алюміній / нержавіюча сталь.

Клавіші та накладки доступні у виконанні з пластмаси, колір: чорний, полярна білизна.
Виконання: від 1 до 5 постів / для горизонтального або вертикального монтажу.

Клас захисту виробів - IP-20.
! Ступінь захисту ІР44 можлива для деяких продуктів при встановленні набору ущільнюючих вставок.
Родзинка серії - контраст.
Візуальна гармонія контрасту та бездоганних ліній вимикачів - не залишили байдужими міжнародне жюрі й серія berker.R3 отримала величезну кількість міжнародних нагород та премій у галузі дизайну - за якість й оригінальність розеток та вимикачів.

Фотогалерея