Реєстрація

KNX - easy

easy від Hager - це проста система управління будинком, яка забезпечує просте застосування в приватних будинках; це рішення, якого чекали всі, від електромонтажників до звичайних споживачів. Це інноваційне, нескладне, швидке в реалізації і недороге рішення - але, перш за все, це нова, проста конфігурація програмного забезпечення, дуже легка у використанні. Вам не потрібно нове обладнання або дороге програмне забезпечення таке як ETS. Все дуже просто.
Все, що вам потрібно, це easy сервер конфігурації, планшет і easy додаток - і це все, що необхідно для створення простих, але ефективних рішень для налаштування в режимі реального часу. Дане рішення дозволяє працювати швидко і зменшує кількість часу, який ви повинні витратити на програмування. Інтуїтивно зрозуміла конфігурація.
Купівля інтелектуальної системи управління будівлею стає загальним вибором для кожної, звичайної сім'ї. Модульна структура дозволяє подальше розширення. Ви можете заздалегідь планувати рішення для себе або ваших клієнтів і допомогти значно скоротити витрати.
А головне, обладнання KNX easy повністю сумісно з ETS і у разі потреби може бути налаштовано за допомогою ETS.