Реєстрація

Ідеальна гармонія дизайну berker.R3 та R8

Нова серія berker.R8 повторює успіх вимикачів серії berker.R3. Точніше, цей успіх лежить ще глибше - від 7 до 3 мм - відступ рамки від стіни, що робить його майже врівень зі стіною. Форма підкреслює силу контрасту: круглі центральні частини в послідовно гострої оправі квадрата або прямокутника. Обидві серії можуть бути ідеально об'єднані: R8 в коридорах і вітальнях, R3 в менш відвідуваних суміжних кімнатах. Залишайся в одному стилі не порушуючи гармонію!
Конструкция рамок
Відповідні рамки доступні в виконаннях від 1 до 4-х постів для горизонтального або вертикального монтажу.
Різноманітність функцій
З точки зору функціональності, нова серія berker.R8 зовсім не відрізняється від серії berker.R3. Всі функції berker.R3 також доступні й для berker.R8.

Ультратонкий дизайн

Перевірена установка
З перемикачами berker.R8 ми не тільки зробили рамку більш гладкою, а й скоротили час монтажу порівняно з іншими конкурентними продуктами. Для різних стін доступні два варіанти монтажу- з малою глибиною монтажу.
Монтаж у порожні стіни
Класичний настінний монтаж у порожні стіни виконується за допомогою нашої спеціальної сірої коробки, яка встановлюється швидко й легко, як будь-яка звичайна настінна коробка. Так само швидко, встановлюється центральна частина, рамка и клавіша прикріплені.
Монтаж в монолітні стіни.
Принцип роботи коробка-в-коробці працює в цегляних стінах. Спочатку червона монтажна коробка заливається в стіні. Потім сіра монтажна коробка встанолюєтьвся в червону. Модель коробка-в-коробці компенсує рівень нерівних поверхонь і полегшує використання ультра плоских рамок. Навіть чутливі матеріали, такі як скло, можуть бути безпечно встановлені

Завантаження

Фотогалерея

6875151.3324