Реєстрація
Унікальність cерії berker.W1

Перш за все, серія berker.W1 міцна, надійна та захищена від вологи . Завдяки високому рівню захисту IP 55, її можна використовувати як усередині, так і зовні будівлі, в будь-яку пору року та в будь-якому місці. Це доречний вибір, коли вам потрібно встановити вимикач у місці, де він постійно контактує з рідиною чи пилом.

Головні переваги:

Сумісність з 7000 пристроїв KNX

Сьогодні лише деякі виробники мають у своєму асортименті вимикачі, які є розумними та безпечними. Саме тому компанія Hager розробила нову версію вимикача berker.W1.
Вологозахищеність (IP55)
Легкий монтаж механізму (запатентована система)
Механізми з швидким з'єднанням
Просто закріпити на стіні
Просте підключення
Модулі KNX tebis можуть бути інтегровані в доступний простір

Гнучкість: моноблочна або модульна система

Зовнішня установка

Прихована установка

Відмінна видимість


Підсвічування з синім світлодіодом високої яскравості рекомендується в якості підсвічування в активному стані та орієнтації в яскравих або освітлених місцях.

Біле світлодіодне підсвічування з низькою яскравістю рекомендується для слабо освітлених місць тільки в режимі орієнтації.

Як це працює

1. Виберіть корпус або повторно використовуйте існуючий berker.W1
2. Виберіть вставку і зафіксуйте її всередині коробки
3. Виберіть потрібну клавішу

Переваги для користувачів:

1. Кожен з нас відчуває себе щасливим, коли впевнений, що його діти та будинок в безпеці. Berker.W1 гарантує безпеку та надійність. Завдяки його рівню вологозахисту його можна використовувати навіть при екстремально-несприятливих погодних умовах. Таким чином, вся сім'я в цілковитій безпеці як у будинку так й зовні.
2. KNX гарантує сумісність між 7000 продуктами, які дозволяють користувачам контролювати всі свої витрати за електроенергію в усьому будинку, контролюючи освітлення, опалення, безпеку і т.п. З новим berker.W1 будинок стає на 100% розумнішими, навіть на відкритих майданчиках, підвалах і гаражах.
3. Гнучкість berker.W1 - ще одна важлива властивість цього нового продукту. Дійсно, його можна легко адаптувати до потреб клієнтів, завдяки великій кількості вимикачів - й тим самим, урізноманітнити доступні функції.

Переваги для інсталяторів:

1. Простота монтажу berker.W1 дозволяє заощадити час: його легко встановити та зафіксувати на стіні.
2. Цей сумісний з KNX вимикач відповідає будь-яким проектам. Дійсно, berker.W1 має високий рівень захисту й у нього є 10 різних клавіш, які доступні в сірому та білому кольорах. Іншими словами, berker.W1 можна використовувати на фарбованих або нефарбованих поверхнях, зовні або всередині будівлі, з гарантованою безпекою.
3. Новий berker.W1 повністю універсальна й доступна всім користувачам, так як є різні варіанти її налаштування. Дійсно, цю провідну вставку KNX можна налаштувати через ETS або за допомогою EASY конфігуратора. Таким чином, вимикач можуть встановити як фахівці ETS так і звичайні користувачі.

Фотогалерея

The desired file could not be found.6875151.3324