Реєстрація

berker.K1 / berker.K5

Серії berker.K1 та berker.K5 розроблені в чіткому переплетінні новизни і знайомої класики електрофурнітури в своїй первісній формі. Серії berker.K1 та berker.К5 відповідають прагненню багатьох забудовників і архітекторів надати приміщенням чіткі й прямі форми, тобто класичний зовнішній вигляд. Гармонія прямих ліній і відмова від будь-яких додаткових деталей в оформленні - відмінні риси дизайнерського рішення у серіях berker.K1 та berker.K5.
Дизайнерська ідея при створенні серій полягала у тому, щоб розмістити основний акцент на співвідношенні максимально простих форм з високою функціональністю. Також користувачі-дизайнери відзначають дивовижну унікальність даних серій ідеально вливатися як в інтер'єр класичної вітальні житлового будинку так і в інтер'єр стриманого офісу, виконаному в стилі хай-тек або модерн.
Рамки, клавіші та накладки berker.К1 доступні у виконанні з пластмаси, колір: полярна білизна глянцева та антрацит матовий.

Тоді як рамки, клавіші та накладки дизайн‐серії berker.К5 доступні в матеріалах: алюміній (E6EV1) та нержавіюча сталь.
Якщо у вас вже встановлені рамки серії вимикачів berker.K1, то заміна їх на рамки серій berker.K5 і навпаки виконується зовсім просто, так як всі рамки цих серій сумісні один з одним. Треба просто замінити рамку - наявні механізми можна використовувати далі. Це дозволяє абсолютно простим чином надати приміщенню нові акценти кольору і матеріалу, і при цьому заощадити кошти и не купувати нові механізми.
Крім розеток і вимикачів, в рамках представлених серій випускають:

  • регулятори керування кліматом;
  • сенсорні вимикачі;
  • карткові вимикачі;
  • комунікаційна та мультимедійна техніка;
  • біометричні кодові замки та багато іншого.
Всі представлені розетки і вимикачі серій berker.K1 та K5 можна встановити в горизонтальному або вертикальному положенні.
Клас захисту виробів - IP-20.
! Ступінь захисту ІР44 можлива для деяких продуктів при встановленні набору ущільнюючих вставок.
УВАГА!
У даних серіях рамки від 2 до 5 постів горизонтальної і вертикальної установки відрізняються за формою.
Просимо врахувати це під час замовлення.
Електрофурнітура серій berker.K1 та K5 користуються величезною популярністю й отримала безліч міжнародних нагород.
Практичний мінімалізм розеток і вимикачів серій berker.K1 та K5 це чудове відображення німецької якості та дизайну.

Фотогалерея