Реєстрація

berker.Q7

Серія berker.Q7 примітна не тільки своєю формою, функціональністю та якістю. У цій серії ми пропонуємо велику різноманітність матеріалів рамок, щоб підкреслити індивідуальність Вашого приміщення. Захоплюючий візуальний ефект: прозорий опорний цоколь berker.Q7 створює враження "левітації" вимикача біля стіни.
Вироби виділяє плоский профіль з плавними лініями, а різноманітна кольорова палітра припаде до душі любителям оригінальних елементів інтер'єру.

У виготовленні розеток і вимикачів серії berker.Q7 використовуються надійні, натуральні і практичні матеріали: алюміній, сланець, нержавіюча сталь, а також чорне й полярно-біле скло.
Від взаємозамінності до неповторності у той же час.

Як можна швидко оформити приміщення відповідно до своїх уподобань? Це дуже легко зробити якщо у Вас вже встановлена серія berker.Q7. Будучи частиною лінійки вимикачів Q, серія berker.Q7 використовує ту ж платформу, що споріднені з нею Q.1 та Q.3 - це дозволить зробити заміну без зайвих зусиль. Яким чином? Досить просто зняти наявні вставки/рамки й встановити рамки Q7. Функціонал при цьому залишиться незмінним! Це допоможе заощадити Ваші кошти на ремонтах у майбутньому або оновити інтер'єр, змінивши кілька візуальних акцентів.
У серії berker.Q7 можливе підсвічування рамки за допомогою спеціального LED модуля, встановлюваного під рамку. Такі модулі випускаються в двох варіантах: підсвічування по всьому периметру і підсвічування з одного боку (в напрямку вниз). Інтенсивність світла може варіюватися від 100% до 50% - за допомогою перемикача під рамкою, Ви самі можете легко регулювати інтенсивність світла.

УВАГА! Модулі підсвічування даного типу випускаються ТІЛЬКИ для однопостових рамок.
Всі розетки і вимикачі серій berker.Q7 можна встановити в горизонтальному або вертикальному положенні. Клас захисту виробів - IP20. В деякі моделі можливо додатково встановити вологозахистну прокладку класу IP44.
Якості серії berker.Q 7 справляють враження і приголомшують різноманітністю - більше 250 варіантів функціонального застосування.

Починаючи від простого вимикача і аж до практичного таймера, датчика руху для світла, елементами управління жалюзі або рольставней – серія berker.Q7 універсальна і відповідає будь-яким вимогам.
Серія berker.Q7 має ультрамодний дизайн, який ідеально підійде до будь-якого сучасного інтер'єру. Художня цінність серії berker.Q7 полягає в тому, що центральні елементи візуально об'єднані з верхнім краєм рамки, створюючи цілісний плоский контур. Все це в свою чергу не могло залишитися непоміченим й як результат, дана серія виграла величезну кількість міжнародних нагород та премій у галузі дизайну.

Фотогалерея