Реєстрація

new Vega

new Vega ваш хаб інновацій

  • Від 1 до 4 рядів від 18 до 72 модулів.
  • IP40 (з дверцятами) / IK07. Клас ізоляції - II.
  • Корпуси виконані з ізоляційного матеріалу, колір RAL 9010.
  • Корпуси оснащені знімними шасі й DIN рейками (по одному за допомогою затискачів) для зручності монтажу. DIN рейки можуть бути опущені для розміщення пристроїв з більш високим розміром встановлення.
  • Пластини кабельних вводів доводяться за допомогою затискачів, які також можна загвинтити.
  • Шафа пропонує безліч кабельних просторів.

Авторська розробка

Дизайн продукції Hager незаперечно має відбиток Ервіна Ван Ханденховена (Erwin Van Handenhoven), директора по дизайну Hager Group з липня 2013 року. Успішне співробітництво, між концерном Hager та цим відомим промисловим дизайнером, відображається майже в кожному проекті. Крім конкретного дизайну виробів, місія Ервіна полягає в тому, щоб «формувати» майбутнє і, таким чином, розвивати електротехнічну область, малюючи нові форми та встановлення нових стандартів. New Vega є останнім результатом. Це гарний приклад нового напряму, який ми хочемо застосувати в майбутньому з новими продуктами та електрощитками.

Вишуканий дизайн

Заштрихована смужка, срібна ручка та похилий край двері - це лише деякі характерні особливості, які виділяють new Vega серед інших щитів.

Швидкий і простий в установці

Легке кріплення на стіну.
Чотири попередньо зібрані петлі, що обертаються на 360 °, гарантують ідеальний монтаж корпусу. У петлях є подовжений отвір (6 х 13 мм). Завдяки цій системі ви завжди зможете скоординуватися з розташуванням зроблених отворів у стіні.

Легка проводка й кабельне з'єднання

Направляючі для дротів тримають провід в поперечному напрямку по лівій і правій сторонах і можуть регулюватися по висоті кожної DIN-рейки.

Інтегровані точки кріплення

Розташовані по всій ширині корпусу, а також зверху і знизу, вони дозволяють прикріпити кабель живлення та інші кабелі за допомогою затискачів.

Міцне багатофункціональне шасі

DIN-рейки можуть бути окремо від'єднані та встановлені в "глибше" для розміщення більших пристроїв, таких як клемники і т. п.
Шасі також має отвори для кріплення проводів за допомогою затискачів.