Реєстрація

Hager – експерт
в сфері електроінсталяцій

Упродовж багатьох років споживачі довіряють відомому у всьому світі концерну Hager
Hager здобув ім'я професіонала в сфері електроінсталяцій для житлової та комерційної нерухомості і це не просто так. Протягом десятиліть, компанія пропонує різноманітні системні рішення, які відрізняються високою якістю та інноваційністю продуктів, принципом модульності, простотою встановлення та обслуговування, а також вишуканим дизайном!!


Орієнтація на клієнта

Інновації та постійне вдосконалення систем та продукції виділяють бренд Hager серед інших компаній. Мета компанії була і залишається - завжди бути на вершині розвитку, лідирувати у впровадженні новацій та удосконаленню продукції. Інновації і нові технології компанії Hager завжди спрямовані на потреби клієнтів. Завдяки тисячам особистих зустрічей, які проводить співробітники компанії за рік з клієнтами і партнерами, наша компанія завжди знає, що необхідно клієнтам для успішної та ефективної роботи. На основі отриманої інформації, розробляються рішення, які виділяють бренд Hager простотою встановлення та експлуатації. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс приладів, модульність і безпеку використання - є основними цінностями бренду Hager. 80% продукції Hager на ринку менше 5-ти років. Такий високий рівень інновацій дає можливість споживачам ефективно вирішувати багато нових завдань. Тісні взаємовідносини виробника і споживача сприяють удосконаленню нашого асортименту, а досвід електромонтажників і їх потреби дають імпульс подальшому розвитку комплексних рішень.

Сильна Група

Компанія Hager була заснована в 1955 році Германом і Освальдом Хагер, спільно з їх батьком Петром Хагер. І по сьогоднішній день компанія залишається незалежним підприємством, яким володіють і управляють члени сім'ї Хагер. Головний офіс компанії знаходиться в м. Бліскастель, Німеччина.
У 2014 році товарообіг компанії склав 1,7 млрд. євро. У Hager group працюють 11 400 працівників. Весь асортимент Hager сьогодні включає в себе близько 74.000 артикулів. Hager group володіє 23 заводами з виробництва продукції в 11 країнах світу. Продукція реалізується в більш ніж 95 країнах світу. Завдяки довірчих відносин з клієнтами та дилерами, торгова марка Hager займає сильні позиції на місцевих та регіональних ринках. На сегодняшній день в сфері дослідження і нових розробок зайнято 762 співробітника, на цей розвиток компанія витрачає приблизно 5% свого обороту. Зараз у компанії Hager вже 1564 патента.
З 2007 року Hager group отримала статус Європейської компанії (Societas Europaea, SE), і цим компанія підкреслює своє культурне розмаїття і своє європейське коріння.
У 2010 році Hager group викупила компанію Berker, німецького виробника електроустановочних виробів преміум-класу. Berker є лідером дизайнерських рішень серед німецьких виробників електрофурнітури, і пропонує широкий асортимент продукції від звичайних вимикачів, систем управління освітленням до комплексних рішень для автоматизації будівель.

Hager в Україні


Адреса:
ДП “Поло-Електрообладнання”
вул. Сім’ї Кульженків, 12б,
04074, Київ, Україна

Тел.: +38 044 536-19-22
Факс: +38 044 536-19-28
Вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора


e-mail: info.ua@hager.com

Hager group

Основні показники 
Товарообіг 2019
2,3 млрд €
Співробітники
11 500 чол.
Заводи
23
Країни, у яких доступна наша продукція
більш ніж 100