Безпечно та просто:
виробляємо більше, краще та швидше
 

 

Ви знаєте Hager як надійну сімейну компанію; однак зараз ми боремося з вузькими місцями поставок у різних сферах продукції.​​

Ми можемо запевнити вас, що ми діємо рішуче на всіх рівнях компанії та вжили низку заходів для якнайшвидшого подолання цієї ситуації.​

Тим не менш, ви можете бути впевнені, що ми працюємо над покращенням цієї ситуації.






Персонал: Запрошуємо всіх!

Нові співробітники зміцнюють наші команди у сферах виробництва,​ логістики та адміністрування, тим часом як усі наші колеги працюють на вас у кожному відділі компанії.





Інвестиції у заводи: збільшення потужностей.

Протягом останніх 24 місяців компанія Hager розпочала амбітну програму розширення виробництва, щоб мати змогу задовольнити ваш попит на наші продукти зараз і в майбутньому. У Німеччині та Франції, зокрема, потужності були розширені більш ніж на 10 000 м2, і наразі інвестовано 83 мільйони євро. Одним із важливих моментів стало відкриття нашої нової фабрики вартістю 50 мільйонів євро в Беруні, Польща, площею понад 21 000 квадратних метрів і 1000 нових співробітників.






Ланцюг постачання: заходи безпеки та системи раннього попередження

Завдяки постійному спілкуванню з нашими постачальниками та створенню систем раннього попередження ми можемо швидко виявляти раптові проблеми з постачанням і вживати профілактичних заходів, щоб ви отримували більш надійну картину доставки.







Дати доставки: краща точність

Завдяки адаптації наших інформаційних систем ми можемо надавати вам більш достовірні відомості про ваші дати доставки.



Управління, заряджання, зберігання та розподіл

В даний час попит на електроенергію супроводжується необхідністю її ефективного управління.
Щоб побудувати кращий світ, потрібні інноваційні відповіді, які існують зараз і готові до завтрашнього дня.

Управляння електроенергією

Ідеально пристосовуючись до стійких потреб мешканців, інвесторів та власників будівель, рішення для електротранспорту, накопичення енергії та ефективна інфраструктура розподілу від Hager допоможуть вам підготуватися до майбутнього, безпечно та просто вже сьогодні

Зарядна інфраструктура

Розширення можливостей вашого електричного майбутнього та амбіцій щодо електротранспорту – сила у ваших руках! Продумана лінійка зарядних станцій для транспортних засобів від Hager — це все, що вам потрібно для переходу до сталої енергетики.

Безпечний розподіл енергії

Великі струми висувають високі вимоги до безпеки будь-якої установки. Щоб забезпечити цей важливий елемент, системи розподілу електроенергії забезпечують швидке встановлення низьковольтних розподільних щитів відповідно до стандартів і безпечне керування комутаційними навантаженнями.

Контактна форма

Зв'язатись. Ми завжди готові допомогти.

Зв’язатися з нами