Реєстрація

Конфігуратор електроустановних виробів

Революційний інструмент, що дозволяє скласти професійне замовлення та список електроустановних виробів, не знаючи артикулів і не використовуючи каталог.

Просто. Легко. Зручно.

За допомогою цього інтуїтивно зрозумілого інструменту вибір функціональних можливостей та дизайну електроустановного обладнання - це легко і весело. Зручно сидячи в кріслі, обирайте товар, який вас цікавить, а після збереження всіх товарів програма підсумує їх кількість та спецификацію, сформує список у pdf -файлі або excel таблицю.

Головне - ви нічого не забудете

У конфігураторі є кілька функцій, на які варто звернути особливу увагу. Якщо ми виберемо конкретну рамку і перетягнемо на неї центральний елемент, наприклад вимикач або димер, програма автоматично підбере для нього відповідний механізм. У результаті ми отримаємо готовий продукт. При виборі, наприклад, розетки з кришкою є інформація про аксесуари, які можна підібрати до цього товару. Програма передбачає, що якщо ми хочемо забезпечити повний захист, щоб розетка була захищена від вологи та пилу, ми повинні вибрати для неї ущільнюючий елемент. Ці важливі аксесуари, які ми часто забуваємо додати до замовлення або просто не знаємо про це, але які повинні бути додані в ваш список.
Весь проект можна змінити в будь-який момент, відредагувавши товари в окремих кімнатах.

Для професійного користування

Для наших ділових партнерів і професійних проектувальників функціональність конфігуратора була розширена. Робота з програмою відмінно доповнює і навіть замінює роботу з каталогом. Після авторизації в системі ви можете легко і швидко оформити замовлення. Ви також можете зберігати списки, підготовлені для вас або ваших клієнтів, і управляти ними. Вам більше не потрібно переглядати каталог в пошуках відповідного артикулу або необхідного механізму, тому що програма сама сформує замовлення. А готовий список-замовлення ви можете роздрукувати або відправити по електронній пошті або в месенджер.
Переконайтесь, що це зручно і легко.
Зайти в Конфігуратор

Завантажити інструкцію