Реєстрація

berker.Q3

Надійність, практичність, строгий дизайн - так можна охарактеризувати серію berker.Q3.
Її вигідно виділяють чіткі контури, стриманість, приємна поверхня наче оксамит, яка до речі є стійкою до подряпин.
Berker.Q3 об'єднує відтінки вугільно-чорного кольору з ніжно-білим. Така гармонія створює світ стильного дизайну, яким можна невпинно насолоджуватися. Лаконічні границі та строгі форми просто заворожують. Однотонні кольори вимикачів м'яко зливаються з усією гамою будь-якого приміщення. У сучасному декорі розетки і вимикачі berker.Q3 не притягують до себе уваги, проте зможуть створити гармонійний простір і незвичайне почуття достатку й смаку.
Проста рамка з чіткими лініями, в поєднанні з округленими кутами центральних вставок, утворюють контрастну форму, яка ідеально вписується в архітектуру сучасних приміщень. Berker.Q3 комплектується тими ж центральними панелями, що і його молодша серія berker.Q1, але з однією функціональною перевагою: berker.Q3 найкраще підходить для установки в кабель-канали.
Характеристики:
Рамки, клавіші і накладки berker.Q3 доступні у виконанні з пластмаси, колір: полярна білизна c ефектом оксамиту; білий з ефектом оксамиту; антрацит з ефектом оксамиту; алюміній з ефектом оксамиту.
У багатомісних рамках можна встановити до 5 різних пристроїв (горизонтально і вертикально).

Фотогалерея

The desired file could not be found.6875151.3324