Реєстрація

Поворотні перемикачі з освітленням

Berker і легендарна школа мистецтва, дизайну та архітектури «Баухаус» відзначають 100-річчя. Якраз до цієї подвійної річниці ми додали родзинку до наших круглих поворотних перемикачів – серії berker Serie 1930, Serie Glas і Serie R.classic - вбудоване освітлення у поворотних перемикачах, що робить їх ідеальними для складних житлових приміщень, готелів та історичних будівель.

Три дизайнерські серії в найкращому світлі

Серія berker 1930

Ретро поєднується з високими технологіями: серія berker 1930, що натхненна класикою Berker Bauhaus, є однією з найвідоміших серед поворотних перемикачів.
Елементи серії можуть бути виготовлені з глянсового пластику або з елегантної порцеляни «made by Rosenthal».

Серія berker Glas

Новий світлодіодний модуль створює особливо приємний ефект на склі через світловод, будь то в старих будівлях або в сучасних житлових приміщеннях. Ви можете вибрати корпус із прозорого скла або з білим покриттям на задній панелі.

Серия berker R.classic

Ідеальна чистота без зайвих прикрас: новий світлодіодний модуль створює магічну світлову смугу навколо поворотного перемикача у серії berker R.classic. Особливе підсвічування застосовується не тільки в продукції із пластику, а й у високоякісних матеріалах, таких як скло, алюміній і нержавіюча сталь.

Індикатор стану чи орієнтація? У тебе є вибір

Нові поворотні перемикачі оснащені індикатором стану та індикатором орієнтації, який можна увімкнути. Холодний білий світловий індикатор для орієнтації світиться постійно, роблячи перемикач помітним у темряві.
Тепло-білий світловий індикатор стану показує, увімкнена або вимкнена зовнішня розетка і чи горить світло у кімнаті, яка знаходиться поза зором, наприклад, ванна або гостьовий туалет (сигналізує зайнятість ванної кімнати).
Тип освітлення можна регулювати за допомогою вбудованого світлодіодного модуля. Світло для орієнтації можна вимкнути за потреби за допомогою повзункового перемикача на модулі.
* Фотографії є ілюстраціями до товару та можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.

Справжня родзинка - світлодіодний модуль

Модуль освітлення можна вставити практично в будь-яку нову вставку поворотного перемикача. Він фіксується на місці і надійно забезпечується напругою за допомогою натискних пружин. Його можна в будь-який час модернізувати та замінити спереду. Для цього вам потрібно лише зняти кришку та поворотну рукоятку.

Світловод для ідеального розсіювання світла

Кожен поворотний перемикач має спеціальний світловод, який також служить центруючим елементом для кришки. Світловоди утворюють складну світлову смугу навколо поворотного перемикача. Особливо гарні контури світловод створює на скляній поверхні. Рекомендуємо використовувати підсвічування саме на скляних виробах.

Нові вставки поворотних перемикачів - найвища точність перемикання

Внутрішні частини нових поворотних перемикачів були повністю перероблені: новий високоточний механізм перемикання вражає своєю стабільністю та тривалим терміном використання. Його опорні кільця, монтаж та управління були адаптовані до стандартного вимикача серій Berker, а це в свою чергу робить встановлення нових поворотних перемикачів ще простіше, швидше та безпечніше.
01 Посилена вісь із центруючим кільцем
Для більш високої точності перемикання та чудової акустики перемикача.
Завдяки кільцю, що центрує, опорна пластина сидить на осі обертання без люфта.

02 Гвинти Pozidriv
Для оптимальної передачі потужності. Легкий доступ спереду.
03 Проста та зрозуміла схема перемикачів
Для швидкого підключення та електромонтажу без плутанини.
04 Висувні розпірні лапки
Упевніться, що виріб добре лягає у руку, не має гострих країв і легко встановлюється.
05 Кабельні отвори
Жорсткий та гнучкий: для перетину кабелю 0.75мм²–2.5мм²

Просте налаштування на світлодіодному модулі

Світло для орієнтації може бути увімкнено або вимкнено електриками за допомогою повзункового перемикача на передній панелі освітлювального модуля. Перемикач на задній панелі використовується для увімкнення індикатора стану. При включенні навантаження світлодіодний блок світиться приємним теплим білим кольором. Щоб використовувати індикатор стану, до перемикача має бути підключений N-провід. Повзунковий перемикач і перемикач індикатора стану означають, що є безліч варіантів конфігурації.

Огляд параметрів конфігурації