Реєстрація

berker.R1

Вимикачі та розетки серії berker.R1 відмінний варіант для поціновувачів незвичайних дизайнерських рішень, які ідеально підходять до облаштування неповторного інтер'єру.
Асортимент розеток та вимикачів серії berker.R1 вдало вписуються в приміщення будь-якого типу. Кращим варіантом їх застосування стануть офіси або квартири, виконані в стилі хай-тек.
Вироби виділяють круглі центральні вставки й прямокутні рамки з округленими кутами, що дозволяє створювати досить цікаві поєднання.
Серія berker.R1 інтерпретує класичні форми на власний лад, а запропоновані високоякісні матеріали поверхонь - створюють простір для фантазій:

  • пластик білий та чорний
  • скло
  • алюміній
  • нержавіюча сталь
  • сланець
  • бетон
  • шкіра
  • дерево дуб
  • акрил


УВАГА!
Деревина є природним матеріалом, відхилення в кольорі та структурі в межах певної породи деревини є частиною властивостей і не є дефектом, а говорить про індивідуальну якість матеріалу та виробів.
При створенні кожного елемента своєї продукції компания Hager залучає найкращих фахівців, досвід яких дозволяє майстерно поєднати високоякісні матеріали з унікальним дизайном та отримати у результаті справжній витвір мистецтва. Яскравим прикладом стала серія berker.R1 зовнішній вигляд якої розробив популярний промисловий дизайнер Вернер Айсслінгер, вклавши в цю серію всю душу та накопичені знання. Така звична продукція в оновленому варіанті виглядає абсолютно по-іншому.
Винятковість продукції Hager в тому, що кожна серія має щось особливе, свою родзинку, завдяки якій її легко можна впізнати серед аналогових продуктів. Ось такою родзинкою стала прямокутна рамка й кругла центральна клавіша в серії berker.R1, що в свою чергу не могло залишитися непоміченим й як результат, дана серія виграла величезну кількість міжнародних нагород та премій у галузі дизайну - за якість й оригінальність розеток та вимикачів.
Hager пропонує безліч виробів, завдяки яким електрообладнання в будинку стає розумним. Більше 300 функцій з HAGER можна реалізувати в рамках серії вимикачів berker.R1 - для комфорту, енергозбереження та безпеки: вимикачі, розетки, домофони, аудіосистеми, рішення для інтелектуального управління будівлями та багато іншого.

Всі представлені розетки й вимикачі серії berker.R1 можна встановити в горизонтальному або вертикальному монтажу. Клас захисту виробів - IP20, IP44

Крім розеток та вимикачів, в рамках представлених серій випускають:
RDS-радіоприймачі;
сенсорні вимикачі;
карткові вимикачі;
квартирні радіостанції.

Фотогалерея

The desired file could not be found.6675001.3324