Реєстрація

berker R.classic

Серія berker R.classic - неймовірно емоційна, сучасна інтерпретація ідеальних круглих форм і простоти рішень, що збуджує почуття! Захоплені епітети не викликають сумнівів у щирості творців. Вишукане та елегантне виконання круглого вимикача R.classic не залишить Ваш погляд байдужим. Чуттєвість викликає натхнення, коли користуєшся цим шедевром сучасного мистецтва.
Berker R.Classic - це воістину унікальний дизайн, який підкреслює тактильні особливості й округлу форму наших поворотних перемикачів серії berker 1930 у стилі Баухауса і надає їм сучасний мінімалістський зовнішній вигляд. Якщо ви потайки захоплюєтеся приємним поворотом наших поворотних механізмів, але знаходите естетику серії berker 1930 занадто старомодною, то вимикачі серії berker R.classic нададуть вам все найкраще з обох світів.
Лінія матеріалів серії berker R.Classic була ретельно відібрана з урахуванням стриманих модерних форм. З цієї причини поверхні виконані в позачасовий палітрі монохромних відтінків із пластику, металу і скла.


Рамки дизайн‐серії berker R.classic доступні в наступних матеріалах:
  • скло, колір: чорний, полярна білизна
  • пластмаса, колір: чорний, полярна білизна
  • алюміній
  • нержавіюча сталь.

Поворотні ручки та накладки доступні у виконанні з пластмаси, колір: чорний, полярна білизна.
Виконання: від 1 до 5 постів / для горизонтального або вертикального монтажу.

Клас захисту виробів - IP-20.
! Ступінь захисту ІР44 можлива для деяких продуктів при встановленні набору ущільнюючих вставок.
Щоб зробити асортимент ще більш універсальним, всі матеріали доступні з білою і чорною основою. Вибирайте і комбінуйте їх, щоб вони відповідали дизайну інтер'єру, будь то чистота і відображення білого скла або вражаюче поєднання нержавіючої сталі з чорним центром.
Правильно підібрана комбінація, круглої пластини і прямокутної ручки з закругленими кутами, робить цей перемикач не тільки естетичним, а й приємним у використанні. Ручка переміщається з кроком 90 ° і може повертатися в будь-якому напрямку, включаючи або вимикаючи світло з кожним кроком.

Пластина в пластикових версіях є цілісною, в той час як металева і скляна обробка має покривний шар з обраного матеріалу на основі білого або чорного пластику. Ручки, звичайно, теж можна міняти місцями - біла основа з чорною ручкою - яскраве поєднання для монохромного колірної гами!
Основні переваги серії berker R.classic:
  • Сучасна інтерпретація серій berker Serie 1930
  • Монохромні відтінки пластику, металу і скла.


!! Новинка: безрамкові вимикачі.

Функціональность і традиційна німецька якість гарантована для покупців, а прості чисті форми втілюють в життя найсміливіші дизайнерські ідеї.
Хоча поворотний перемикач по суті являє собою вінтажний дизайн із зовсім іншої епохи, інтерпретація berker R.Classic набагато більш сучасна. Оскільки він доступний в багатьох варіантах обробки, цей перемикач можна поєднувати з багатьма стилями інтер'єру: від мінімалістських концепцій, бетонних підлог, білих стін і трохи гострою архітектурою - кругла форма красиво пом'якшує ці різкі лінії - до менш стриманої простоти Scandi, натуральних волокон і нейтральних відтінків кольору.

Саме завдяки своїй здатності адаптувати під будь-який стиль, а також за сучасний дизайн і функціональність серія berker R.classic була удостоєна високих нагород.

Фотогалерея