Реєстрація

Lumina

Завдяки сучасному, але непідвладному часу стилю, Lumina від Hager з самого початку мала успіх.
Нові дизайнерські серії Lumina Intense та Lumina Passion відкривають ще більше можливостей для сучасного життя. Серія Lumina розроблена з урахуванням вимог сьогоднішнього та майбутнього життя.

Час змін

Серія Lumina вже давно користується довірою монтажників, в основному завдяки простоті та швидкості встановлення.
Lumina знайшла своїх шанувальників й серед звичайних покупців й користувачів, яким була потрібна відмінна якість в сучасному стилі за доступною ціною, а також розмаїття функціоналу.
Lumina - це поєднання надійного механізму та витонченого дизайну.
Доступна класика у трьох варіантах:
Lumina soul - ідеальне рішення для тих, хто очікує невимушених форм, які впишуться у будь-який інтер’єр.
Класика завжди у тренді. Класичний дизайн дозволяє широко використовувати цю серію як у житловому так й офісному сегменті.
Вишукані матеріали рамок стануть ідеальними елементами декору, навіть для найвимогливіших клієнтів.
Створення нової серіїї електрофурнітури - це завжди цікаве завдання.
"Чому?" запитаєте ви.
«Що ж, на мій погляд, це безперечно важливо. Дизайн серії Lumina динамічний - це розуміння і залучення нових тенденцій в інтер'єрі по всій Європі. Він стосується культури і еволюції. Свіжий і благородний погляд на пристрій на стіні, яким ми користуємося щодня, який має значення ".


Ервін Ван Ханденховен (Директор дизайн-студії Hager Group)

Обрав, підігнав, натискай

Основна ідея серії Lumina - це проста і інтелектуальна модульна конструкція.
Всі механізми серії Lumina, як для розеток, так і для вимикачів, є спільними і можуть використовуватися як взаємозамінні у всьому діапазоні рішень з серії. Це дозволяє використовувати рамки з різних матеріалів. Всі елементи можна поєднувати між собою, створюючи свій власний унікальний дизайн. Це зручне рішення для монтажників, а також для користувачів, у яких є більше часу для прийняття остаточного рішення про вибір обладнання та більше свободи в разі зміни планів або інтер’єру.

Переваги lumina

1 Повсякчасний дизайн та якість.
lumina виготовлена з високоякісної пластмаси та натуральних матеріалів таких як скло дерево та алюміній. Сучасний, та в той же час універсальний, дизайн орієнтований на широке коло споживачів.
2 Простота монтажу.
Механізм вимикача Lumina має можливість комутувати світлове навантаження до 10A. В стандартній комплектації вимикачі оснащені самозажимними клемами, що забезпечує швидкість та легкість монтажу.
3 Міцність та надійність.
Монтажна рама, виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі, яка гарантує надійний монтаж навіть на нерівних поверхнях.
4 Безпечність та швидкість.
Модульна конструкція системи багатократних рамок забезпечує швидкий та простий монтаж обладнання - цю особливість належним чином оцінить кожний електроінсталятор.

Фотогалерея

Завантажання

The desired file could not be found.6875151.3324
The desired file could not be found.6875151.3324