Реєстрація

Шановні клієнти, шановні партнери,

Hager Group ретельно відстежує ситуацію з коронавірусу Covid-19 та діє згідно з обов'язковими інструкціями уряду.
Навіть у такій непередбачуваній ситуації, ми продовжуємо вживати відповідних заходів, щоб убезпечити наших працівників, клієнтів та партнерів й максимально пом'якшити вплив на них.

Для досягнення цієї мети, Hager Group вводить обмежувальні заходи, відповідно до обов'язкових урядових інструкцій,які зокрема включають:

• Суворо санітарно-гігієнічні вимоги на всіх наших заводах та офісах.
• Обмеження та контроль зовнішніх відвідувань.
• Проведення візитів клієнтів та зовнішніх зустрічей дистанційними методами.
• Заборона та / або обмеження подорожей та нарад, відповідно до обов'язкових урядових інструкцій та гігієнічних правил.
• Адаптивні графіки роботи, залучення до роботи вдома, де це можливо, та періодичні зупинки всіх робіт, якщо це необхідно для здоров'я та безпеки наших співробітників.

Вищезазначені заходи також можуть гарантувати, що наші Центри клиєнтської та технічної підтримки у різних країнах є максимально ефективними та дозволяють надавати повний сервіс послуг нашим клієнтам. 

Ми продовжуємо уважно стежити за ситуацією та при необхідності будемо вживати додаткових заходів, відповідно до обов'язкових урядових інструкцій. 

Ми робимо все можливе, у наші нелегкі часи, щоб підтримати вас та вирішити будь-які несподівані питання або допомогти вам впорається з непередбаченими затримками в обслуговуванні.

Дякуємо за довіру та вірність.
Бережіть себе та своїх близьких. 

З найкращими побажаннями,
Hager Group