Реєстрація

berker.Q1

Елегантні й вишукані електроустановочні вироби berker.Q1 з Німеччини зроблені з високоякісного, глянцевого пластика білого кольору. Вдале поєднання класичної форми і оригінальних колірних рішень робить серію berker.Q1 неймовірно затребуваною незалежно від дизайну інтер'єру приміщення.
М'які закруглені контури міцній конструкції і незвичайна оксамитова текстура - головні візуальні особливості вимикачів berker.Q1. Вони призначені для будинків та квартир, великих будівель, будівель і споруд промислового призначення. Але найбільшим попитом ця серія користується серед власників приватних будинків. Поверхні виробів і рамки ідеально підходять до модульних вставок, призначених для прихованої установки. Застосування комбінованих рамок дозволяє встановлювати до п'яти пристроїв по горизонталі і вертикалі.
Серія berker.Q1 доступна в наступних матеріалах: пластмаса, колір: полярна білизна з ефектом оксамиту; білий з ефектом оксамиту; антрацит з ефектом оксамиту; алюміній з ефектом оксамиту.
Незвичайні на дотик й ефектні поєднання кольорів - роблять серію berker.Q1 Hager впізнаваною. Кожен поціновувач краси зможе знайти в цій серії втілення індивідуальності й неповторності.
Контрастність, висока технологічність, чіткість дизайнерського виконання - основні риси виробів з серії berker.Q1. До неї увійшли моделі:
  • одно-, дво- і трехклавішние вимикачі з підсвічуванням і без неї;
  • розетки з заземлюючими контактами;
  • комп'ютерні вироби подвійні і одинарні;
  • вимикачі управління механізмами жалюзі;
  • світло-і терморегулятори для житлових приміщень.
З додатковою підтримкою ступеня вологозахисту IP44
За поєднання елегантної форми і приємної на дотик поверхні серія berker.Q удостоїлася декількох провідних нагород в сфері дизайну:

Фотогалерея

The desired file could not be found.6875151.3324